Viernes 22 de febrero de 2019,
Bottup.com

L’Hospitalet acull les jornades ‘Creant barri’ de la fundació Akwaba

1 punto2 puntos3 puntos4 puntos5 puntos6 puntos7 puntos8 puntos9 puntos10 puntos (Valora el artículo)
ImageImage

La Fundació Akwaba prepara les seves jornades ‘Creant barri: art, educació, desenvolupament comunitari’

Les VIII Jornades de la Fundació Akwaba, titulades “Creant barri: Art, Educació, Desenvolupament Comunitari” tindrán lloc el dia 22 de Novembre a la biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Aquest any la Fundació Akwaba ha volgut dedicar les seves jornades a promoure el respecte cap als drets humans, així com actituds i comportaments de vida basats en la pràctica de la convivència pacífica a través de l’ús de l’art com a mitjà de transformació social, tot treballant en xarxa amb els actors socials del barri Collblanc Torrassa.

Volem crear un espai d’intercanvi d’experiències i de reflexió
sobre la utilització de l’art com element de transformació
Aquestes jornades estan obertes a tothom: a gent del barri, a gent de fora del barri, i a gent de més lluny

Es pretén fomentar, així, la inclusió de tots i totes dins del barri i possibilitar que tothom hi trobi un espai propi dins del context.

Volem que a través de les activitats de desenvolupament artístic, les persones puguin trobar un espai on manifestar les seves motivacions, creant un espai ric en convivència, adquirint nous valors de diàleg i de convivència.

Per aquest motiu volem treballar amb les diverses entitats del barri, per reforçar la xarxa local existent i poder arribar a “construir el nostre barri/ món”. Es tracta de donar eines per a que totes les persones que desitgin expressar aspectes de la seva identitat/ realitat/ i fer-les públiques, utilitzin la creativitat i l’expressió artística per fer-ho.

Aquestes jornades estan obertes a tothom: a gent del barri, i a gent de fora del barri, i a gent de més lluny. Comptem amb la col·laboració de la contrapart de la Fundació Akwaba a Costa d’Ivori, que compartirà amb tots els assistents la seva utilització de l’art com a eina de construcció de cultura de pau i com un element clau en el procés de reconstrucció postbèl·lica que s’està donant avui a aquets país Africà.

Volem crear, doncs, un espai d’intercanvi d’experiències i de reflexió sobre la utilització de l’art com element de transformació.

Al blog de les jornades podreu veure la feina feta fins al moment i trobar-hi més informació.

Los artículos marcados con un distintivo de idioma están sólo disponibles en el idioma original escrito por su autor/a. Bottup.com, como medio ciudadano, no puede obviar el derecho de los ciudadanos a expresarse en cualquiera de las lenguas cooficiales del estado.

{mos_sb_discuss:2}

¿Te gustó este artículo? Compártelo

Sobre el autor

Somos periodistas, nuestra función en Bottup es editar profesionalmente todas las noticias que producen los usuarios, publicarlas, difundirlas y atender todas las dudas de los autores y del resto de usuarios.

Participa con tu comentario